relaxační zóna

ellements je určena pro fyzický i duševní odpočinek. Připravili jsme pro vás příjemné prostředí, ve kterém se uvolníte a užijete si hloubkovou masážní terapii.

 

Aby bylo dosaženo úplného uvolnění a odstranění bolesti na fyzické úrovni, je zapotřebí uvolnit i mysl, která mnohdy zapříčiňuje tělesné pnutí. Individuálním přístupem ke každému klientovi dosáhne terapeut potřebného uvolnění, odstranění bolestí a celkové tělesné i duševní rovnováhy.

Jitka Dominiková

terapeutka

aromaterapie a reflexní terapie

Další součástí léčebné masáže je použití aromaterapie a reflexní terapie. Pro aromaterapeutické účinky léčebné masáže používáme certifikovanou přírodní kosmetiku Nobilis Tilia, která nabízí éterické a masážní oleje prvotřídní kvality a umocňuje prožitek masážní terapie. Reflexní terapie umožňuje uvolnění pomocí stimulace reflexních bodů a systému energetických drah těla.

masážní terapeutka

Masážní a relaxační terapii se v našem centru věnuje Jitka Dominiková. Jitka svým otevřeným přístupem a bohatými zkušenostmi dosahuje těch nejlepších terapeutických výsledků. Její práce je hloubková jak na fyzické tak duchovní a energetické úrovni. Přijďte se sami přesvědčit a společně dosáhnout vnitřní harmonie a rovnováhy. Kdo ještě váhá může si zatím nechat upravit vlasy v našem kadeřnictví na Praze 2, kde lze také zakoupit vlasovou kosmetiku JOICO.

hloubková masážní terapie

Masážní a relaxační terapie vlastně kombinuje různé masážní techniky, jako je klasická masáž, intuitivní masáž, thajská masáž a další, se kterými pracuje masážní terapeutka pro dosažení potřebného uvolnění vašeho těla.

lymfatické masáže

Lymfatická masáž je důležitá terapie určená ke kompletní očistě (detoxikaci) těla a působí rovněž jako prevence proti všem nemocem. Pravidelnou lymfatickou masáží docílíme postupného vyplavování toxických látek uložených v lymfatickém oběhu, zlepšuje i funkci krevního oběhu.